Utbildningar

För dig som vill lära dig mer

Hälso- och Livsstilsterapeut

Vill du utbilda dig till hälso- och livsstilsterapeut och kunna hjälpa andra genom att ge dem nycklarna till hälsa och frihet?

Då är utbildningen till Hälso- och livsstilsterapeut, på Holistic Health Academy, ett utmärkt val!

Utbildningen ges på distans, under ca 6 månader och ger därför möjlighet att tas där du är och kan kombineras med arbete. Du startar när du vill, går utbildningen i Din takt och tar examen när Du är redo!

Du läser materialet när och var du vill och 2 gånger i veckan finns live Q&A möten där du kan ställa frågor, träffa läraren och andra elever och diskutera övningsklienter via mötesrum online. Du kommer även få en hälsoanalys och coachning som del av utbildningen då det är viktigt att du jobbar med dig själv först.

Jag är coach på Holistic Health Academy och förmedlar den här kursen som jag själv har gått, med inspirerande Johanna Bjurström som utbildare. Registrerar du dig genom mig så får du förutom ett väldigt bra pris, även mig som din personliga coach under utbildningen!

Både under och efter utbildningen blir du del av en härlig, positiv grupp med hälso- och livsstilsterapeuter runt om i landet som hjälps åt och stöttar varandra. Johanna är engagerad i varje elev och stöttar dig i att jobba med din egen hälsa.

Det som är unikt med den här utbildningen är Johannas fantastiska engagemang och inspiration och det gedigna material hon har tagit fram, där hon plockat ut det bästa från hennes 20 år i hälsobranschen. Materialet är ett utmärkt uppslagsverk både under och efter utbildningen.

För mer information om utbildningen och för att anmäla dig, se mer & boka samtal med mig.

Advanced Skin Therapist

Är du hudterapeut och vill lära dig hur du kan ge dina klienter ännu bättre resultat?

Då är utbildningen till Advanced Skin Therapist, på Holistic Health Academy, för dig!

Du får kunskap och vägledning om hur du kan hjälpa dina klienter få bättre resultat genom att stötta dem från insidan, med kost och livsstilsförändringar som kompletterar dina behandlingar. Du får praktiska övningar och du får även hjälp med kunskap och vägledning kring att öka din lönsamhet.

Utbildningen ges på distans, under 6 månader och ger därför frihet att genomgå var du är och kan kombineras med ditt arbete som hudterapeut. Du läser materialet när och var du vill och en dag i veckan möts ni för utbildning och chans att ställa frågor, och diskutera övningsklienter via mötesrum online.

Både under och efter utbildningen blir du del av en härlig, positiv grupp med andra hudterapeuter runt om i landet som hjälps åt och stöttar varandra.

Det som är unikt med den här utbildningen är Johannas fantastiska engagemang och inspiration och det gedigna material hon har tagit fram, där hon plockat ut det bästa från hennes 20 år i hälsobranschen. Materialet är ett utmärkt uppslagsverk både under och efter utbildningen.

För mer information om utbildningen och för att anmäla dig, boka in ett samtal med mig.

Beauty Mastery Program

Har du som många andra provat det mesta för din hud, men inte lyckats hitta lösningen? Det kan bero på att man symptombehandlar och inte arbetar med grundorsaken till själva problemet.

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hur m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det första du behöver göra är att återställa den obalans som finns inuti kroppen samt att använda bra och effektiva hudvårdsprodukter på utsidan. Genom detta prgrammet får du alla verktyg och den kunskap du behöver för att få en finare hud.

Johanna Bjurström som har tagit fram Beauty Mastery Program har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år. Hon blev utsedd 2018 till en av de främsta inom naturlig skönhet i Skandinavien. Johanna har hjälpt människor till en bättre hud med hennes beprövade metod i många år och vidareutbildar idag hudterapeuter att arbeta inifrån och ut för att uppnå bästa resultat.

Nu kan DU få hjälp, via Beauty Mastery Program! Gå med i Beauty Mastery Program idag!

Läs mer och köp via knappen nedan.

Mer energi och livskraft på 10 dagar!

Vill du ha nycklarna till hållbar hälsa? Då har jag ett hälsosamt erbjudande till dig!
Varje dag under 10 dagar får du ett mejl med kunskap och verktyg som hjälper dig öka din energi och livskraft!

Innehåll:
10 nycklar till en hållbar hälsa
Lära dig hur du använder dig av hälsoskalan
Lära dig att andas rätt
Tips för bättre matsmältning
Matschema
Hälsosamma recept
Massor med matnyttiga tips
Tips för ökad livskraft
Tips för bättre hälsa
Recept på evig ungdom och mycket mer!

Pris 250 kr (värde 1995 kr)

Läs mer och köp via knappen nedan.