Utbildningar

För dig som vill lära dig mer

Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut

Vill du utbilda dig till hälso- och livsstilsterapeut och kunna hjälpa andra genom att ge dem nycklarna till hälsa och frihet?

Då är utbildningen till Auktoriserad Hälso- och livsstilsterapeut, på Holistic Health Academy, ett utmärkt val!

Utbildningen ges på distans, under 6 månader och ger därför möjlighet att tas där du är och kan kombineras med arbete. Du läser materialet när och var du vill och en dag i veckan möts ni för utbildning och chans att ställa frågor, och diskutera övningsklienter via mötesrum online. Du kommer även få en hälsoanalys och coachning som del av utbildningen då det är viktigt att du jobbar med dig själv först.

Jag förmedlar den här kursen som jag själv har gått, med inspirerande Johanna Bjurström som utbildare.

Både under och efter utbildningen blir du del av en härlig, positiv grupp med hälso- och livsstilsterapeuter runt om i landet som hjälps åt och stöttar varandra. Johanna är engagerad i varje elev och stöttar dig i att jobba med din egen hälsa.

Det som är unikt med den här utbildningen är Johannas fantastiska engagemang och inspiration och det gedigna material hon har tagit fram, där hon plockat ut det bästa från hennes 20 år i hälsobranschen. Materialet är ett utmärkt uppslagsverk både under och efter utbildningen.

För att läsa mer om utbildningen och anmäla dig, tryck på knappen för önskad utbildningsperiod nedan! Om du vill ha mer information från någon som själv har genomfört utbildningen är du välkommen att kontakta mig.

Advanced Skin Therapist

Är du hudterapeut och vill lära dig hur du kan ge dina klienter ännu bättre resultat?

Då är utbildningen till Advanced Skin Therapist, på Holistic Health Academy, för dig!

Du får kunskap och vägledning om hur du kan hjälpa dina klienter få bättre resultat genom att stötta dem från insidan, med kost och livsstilsförändringar som kompletterar dina behandlingar. Du får praktiska övningar och du får även hjälp med kunskap och vägledning kring att öka din lönsamhet.

Utbildningen ges på distans, under 6 månader och ger därför frihet att genomgå var du är och kan kombineras med ditt arbete som hudterapeut. Du läser materialet när och var du vill och en dag i veckan möts ni för utbildning och chans att ställa frågor, och diskutera övningsklienter via mötesrum online.

Både under och efter utbildningen blir du del av en härlig, positiv grupp med andra hudterapeuter runt om i landet som hjälps åt och stöttar varandra.

Det som är unikt med den här utbildningen är Johannas fantastiska engagemang och inspiration och det gedigna material hon har tagit fram, där hon plockat ut det bästa från hennes 20 år i hälsobranschen. Materialet är ett utmärkt uppslagsverk både under och efter utbildningen.

För att läsa mer om utbildningen och anmäla dig, tryck på knappen för önskad utbildningsperiod nedan!

Mer energi och livskraft på 10 dagar!

Vill du ha nycklarna till hållbar hälsa? Då har jag ett hälsosamt erbjudande till dig!
Varje dag under 10 dagar får du ett mejl med kunskap och verktyg som hjälper dig öka din energi och livskraft!

Innehåll:
10 nycklar till en hållbar hälsa
Lära dig hur du använder dig av hälsoskalan
Lära dig att andas rätt
Tips för bättre matsmältning
Matschema
Hälsosamma recept
Massor med matnyttiga tips
Tips för ökad livskraft
Tips för bättre hälsa
Recept på evig ungdom och mycket mer!

Pris 250 kr (värde 1995 kr)
Tryck på KÖP NU för att komma igång.