Välj en sida

Är du hudterapeut och vill lära dig hur du kan ge dina klienter ännu bättre resultat?

Då är utbildningen till Advanced Skin Therapist, på Holistic Health Academy, för dig!

Du får kunskap och vägledning om hur du kan hjälpa dina klienter få bättre resultat genom att stötta dem från insidan, med kost och livsstilsförändringar som kompletterar dina behandlingar. Du får praktiska övningar och du får även hjälp med kunskap och vägledning kring att öka din lönsamhet.

Utbildningen ges på distans, under 6 månader och ger därför frihet att genomgå var du är och kan kombineras med ditt arbete som hudterapeut. Du läser materialet när och var du vill och en dag i veckan möts ni för utbildning och chans att ställa frågor, och diskutera övningsklienter via mötesrum online.

Både under och efter utbildningen blir du del av en härlig, positiv grupp med andra hudterapeuter runt om i landet som hjälps åt och stöttar varandra.

Det som är unikt med den här utbildningen är Johannas fantastiska engagemang och inspiration och det gedigna material hon har tagit fram, där hon plockat ut det bästa från hennes 20 år i hälsobranschen. Materialet är ett utmärkt uppslagsverk både under och efter utbildningen.

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här!