Sekretess & Cookies Policy

Healthy Happiness Consulting policy är att hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, med respekt för din personliga integritet. Syftet med denna sida är att informera om vilka uppgifter som samlas in från dig när du besöker HealthyHappiness.se, hur dessa uppgifter hanteras och vad de används till.
Genom att använda HealthyHappiness.se, samtycker du till att Healthy Happiness Consulting behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs på denna sida.

Cookies

HealthyHappiness.se nyttjar så kallade cookies, för att underlätta enskilda användares aktiviteter.

Informationen kan används för att anpassa upplevelsen för dig som användare samt samla information om hur webbplatsen används.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Det innebär dock att viss funktionalitet på webbplatsen kan begränsas.

Google Analytics

HealthyHappiness.se använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder cookies (textfiler som placeras på din dator/enhet) för att kunna analysera hur du använder HealthyHappiness.se.

Informationen som genereras genom din användning av HealthyHappiness.se (inklusive IP-adress för din enhet) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A.

Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera din användning av HealthyHappiness.se, sammanställa rapporter av aktiviteter på HealthyHappiness.se för Healthy Happiness Consulting och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på HealthyHappiness.se.

Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning.

Du kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på din webbläsare, men observera att om du gör det kan det hända att du inte har möjlighet att använda funktionaliteten på HealthyHappiness.se fullt ut.

Genom att använda HealthyHappiness.se, samtycker du till att Google behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Sekretess

Det är viktigt att du känner dig säker när du besöker HealthyHappiness.se. Healthy Happiness Consulting är ansvarig för de personuppgifter du lämnar på HealthyHappiness.se, tex när du fyller i uppgifter för att prenumererar på nyhetsbrev eller använder kontaktformuläret.

De uppgifter du lämnar på HealthyHappiness.se används endast av Healthy Happiness Consulting. Dina uppgifter kommer inte lämnas till tredjeparts-organisation utan ditt samtycke.  Detta gäller dock inte om skyldigheten beror på bestämmelse i lag eller informationen är av sådan art att det är uppenbart att samtycke inte behövs.

För att behandla och skydda dina personuppgifter på ett korrekt sätt strävar Healthy Happiness Consulting efter att följa personuppgiftslagen och de principer för god sed som praktiseras. PuL innehåller bland annat bestämmelser om information till dem som registrerar sina uppgifter. På http://www.datainspektionen.se kan du läsa mer om personuppgiftslagen.

Personuppgifter

När du besöker HealthyHappiness.se gör du det som anonym användare. Din webbläsare skickar dock automatiskt information om vilken typ av dator och vilket operativsystem du använder.

Det är enbart när du beställer nyhetsbrev eller använder kontaktformuläret som du som besökare på HealthyHappiness.se behöver lämna ut information så som namn, e-postadress och kontaktmeddelande.

Tredje parts webbplatser

Healthy Happiness ansvarar inte för sekretesspraxis på andra webbplatser, inte heller när du hänvisas till dem via en länk eller på annat sätt hänvisas till andra webbplatser som har koppling till HealthyHappiness.se eller Healthy Happiness Consulting.

Ändringar

Healthy Happiness förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy. Det är därför lämpligt att besöka denna sida regelbundet för att läsa denna sekretesspolicy.