Om Healthy Happiness

Jag som driver Healthy Happiness heter Jenny Choudhury, är 43 år och har två barn. För mig är god hälsa grunden till att kunna leva ett lyckligt liv. Jag är en person som ser till helheten och som söker grundorsaken till problem och obalanser för att det är där man behöver börja med åtgärder.

Jag har i grunden utbildning inom datavetenskap och många års erfarenhet inom området. Sen 2009 har jag odlat mitt intresse för hälsa och utbildat mig till Kost- och Näringsterapeut, Hälso- och livsstilsterapeut, samt nu under utbildning till Certifierad Iridolog (Irisdiagnostik/irisanalys).

Jag ser mig själv som hälsoinspiratör, hälsodetektiv och hälsoanalyst. Jag älskar att inspirera och motivera till bättre hälsa och välmående.

Jenny läste till Hälso och livsstilscoach hos mig och hon är otroligt duktig och framåt. Jenny hade mycket kunskap redan innan hon gick utbildningen och hon brinner verkligen för att hjälpa andra. Hon är grundlig och har alltid med kroppen som en helhet när hon behandlar. Jag kan verkligen rekommendera Jenny!

 .
Johanna Bjurström 
Din hälsohero