Om Healthy Happiness

Hej, Jenny här!

Jag är en 40-plussare och mamma som startade Healthy Happiness under 2017.

För mig är god hälsa en viktig grund för både välbefinnande och ett lyckligt liv. Jag mår som bäst och är som lyckligast när jag tar hand om min kropp – äter den kost jag mår bra av, rör på mig varje dag och vilar och återhämtar mig när jag behöver.

Jag är systemutvecklare sedan många år och har de senaste 10 åren även gjort ett djupdyk inom hälsa och kompletterat min utbildning inom datavetenskap med utbildningar till Kost- och Näringsterapeut, Hälso- och livsstilsterapeut, samt även inom Iridologi (Irisdiagnostik/irisanalys).

Jag ser mig själv som visionär, problemlösare, hälsoinspiratör, hälsodetektiv och hälsoanalyst och tycker det är roligt att inspirera och motivera till bättre hälsa och välmående.

Jag söker grundorsaken till problem och obalanser då jag anser att det är där man får bäst resultat av att skapa förändring. Att ta bort grundorsaken är viktigt för långsiktigt resultat.

Kroppen är fantastisk och den jobbar hela tiden för att nå balans. Vi behöver bara se till att vi stöttar den på bästa sätt! Det anser jag att vi gör genom att ge den goda förutsättningar i form av miljö vi vistas i, kost vi äter, rörelse och motion, vila och återhämtning, närande relationer och sysselsättning vi trivs med.

Vill du egentligen leva mer hälsosamt, men vet inte riktigt var du ska börja?

Med Healthy Happiness hoppas jag inspirera dig till att göra det du behöver för att nå dit du önskar!

Svaren har du egentligen redan inom dig, din kropp vet bäst vad den behöver! Tyvärr har många av oss inte fått lära oss tolka signalerna, något som borde vara en naturlig del av vår uppväxt och lärande. Jag tror att vi är inne i en förändringsfas, där det här är på gång att förändras. Jag märker att många vill lära mer om hälsa, hur kroppen fungerar och vad man kan göra för att må bättre, få mer energi och glädje. Kanske är du intresserad av biohacking, att lära dig hur du hjälper och stöttar kroppen så den kan fungera optimalt?

Välkommen hit, jag hoppas du finner den inspiration du söker!

Jenny läste till Hälso och livsstilscoach hos mig och hon är otroligt duktig och framåt. Jenny hade mycket kunskap redan innan hon gick utbildningen och hon brinner verkligen för att hjälpa andra. Hon är grundlig och har alltid med kroppen som en helhet när hon behandlar. Jag kan verkligen rekommendera Jenny!

 .
Johanna Bjurström 
Din hälsohero