Mitt Bästa Jag – Livsstilsprogrammet

Så fungerar det

1. Skapa ditt konto

Registrera dig och få tillgång till medlemsportalen

2. Hälso- och Livsstilsanalys

I medlemsportalen går du programmet Mitt Bästa Jag och börjar där med Hälso- och Livsstilsanalys

3. Skapa hållbara resultat

Du guidas igenom 8 grundläggande steg i onlinekursen som är del av programmet Mitt Bästa Jag, där du får teori och övningar för att skapa nya rutiner och hållbara resultat

3. Personlig rådgivning

Du får 30 min personlig rådgivning online varje månad 

REDO FÖR DITT BÄSTA JAG?

Min approach

I dag får vi mycket information om hälsa i olika medier och sammanhang. Det kan vara svårt att navigera och förstå vad man själv behöver, eftersom vi har olika förutsättningar och behov. Vad som fungerar för en individ är inte alltid lösningen för en annan.

Som Kost- och Näringsterapeut, Hälso- och Livsstilsterapeut ser jag till helheten och söker grundorsaken till just dina problem och obalanser.

Jag har sett att det finns grundläggande steg som är gemensamt för alla analyser och coachningar jag gjort, som man behöver börja med för att skapa bästa förutsättningar för hälsa och välbefinnande. Dessa steg tillsammans med analys och personlig rådgivning är min approach.

REDO FÖR DITT BÄSTA JAG?

Vad andra har sagt

Känner stort förtroende och vill verkligen rekommendera Healthy Happiness. Mycket proffsig, lyhörd, kunnig, engagerad och ödmjuk. Jag har haft väldigt svårt för förändringar fast att vetat att dom behövs för att ändra mitt mående, provat massor men inte lyckats . Då är man extra tacksam när man hittar någon som Jenny
Helene

Tack för detaljerad hälsoanalys och rekommendationerna gällande mat, livsstil och träning! Har gått ner 5 kilo och mår mycket bättre utan produkter du sa att jag skulle utesluta! Uppskattade verkligen tips om var och vilka blodprover jag skulle göra! Du har hjälpt mig att bli mer medveten om vad jag äter och hur det påverkar min hälsa. Jag är så tacksam att du hjälpt mig att komma igång med en hälsosammare livstil!
Elena

Mycket bra, genomtänkta och individanpassade råd utifrån mina behov. Sprider positiv och härlig energi som smittar av sig.

Josefine

REDO FÖR DITT BÄSTA JAG?