Rådgivning

Coaching

Här får du hjälp att nå dina hälsomål, att få bättre hälsa, mer energi och glädje. Du får hjälp och kunskap om hur du tar hand om din kropp.

Fokus läggs på ditt unika behov och du får ett skräddarsytt upplägg med rekommendationer och mål specifika för dig. Det kan tex innehålla rekommendationer om kost och näring, övningar för fysisk och psykisk hälsa, mm. Du får med dig kunskap om kroppen och mål att jobba med. Vi finns här för att stötta med rådgivning, vägledning och fortsatta analyser och detektivarbete så länge du behöver. Det är viktigt att du tar eget ansvar för din hälsa, de mål och den plan vi lägger upp.

All coachning börjar med en hälso- och livsstilsanalys för att du ska få hjälpa på bästa sätt utifrån din nuvarande situation.

Samtal och möten med dig sker främst via mottagningen online, eller telefonsamtal.

Vid behov kan vi även ha möten i Linköping. Behöver du ses på annan plats, finns möjlighet för terapeut att resa, mot extra kostnad.

Jenny har en stor kunskap kring symptom, orsaker och åtgärder. Hennes erfarenhet är lång och bred och jag som kollega får alltid ett bra bollplank och tips från Jenny. Hon har även stöttat mig själv och råden och rekommendationerna har fungerat klockrent.

 .
Malin Ingevall
Holistisk PT för din hälsa